Historia

Bronnebergs historia

Bronneberg grundades år 1946. Vår expertis inom området återvinningsmaskiner bygger på nästan 70 års erfarenhet inom branschen. Vi utvecklar och producerar våra berömda maskiner Bronneberg Recycling i egen regi. Dessutom är Bronneberg agenter för ett antal globalt respekterade varumärken inom återvinningsindustrin.

Bronneberg i korthet

Vem har inte hört talas om dem? Bronnebergs balpressar och saxar ledde till en mindre revolution inom återvinningssektorn på 1950-talet. Vissa kunder är fortfarande så fästa vid sin gamla balpress, som de har ärvt från sin far och farfar, ifrån Bronneberg att de föredrar att ha sina maskiner grundligt renoverade stället för att köpa nya.

Tjeu Bronneberg, grundaren av företaget Bronneberg, uppfann ett stort antal unika maskiner för bearbetning av skrot. Idag utvecklar och tillverkar Bronneberg pålitliga och användarvänliga saxar, såsom; giljotinsaxar och alligatorsaxar, maskiner för bearbetning av kabel, balpressar för skrot och flatpressar för bilar under erfaren ledning av Jan och Henri Jegerings. Bolagets försäljningskontor och högkvalitativ serviceorganisation finns i Helmond (Nederländerna) och Mannheim (Tyskland).

Bronneberg handlar globalt via ett pålitligt nätverk av internationella återförsäljare. Bronneberg har kunnat behålla sitt rykte som en leverantör av kompletta lösningar för återvinningsindustrin genom snabbt agerande på nya möjligheter och marknader. Bronnebergs återvinningsmaskiner sticker ut från konkurrenterna och är otroligt pålitliga och innovativa.

Historia Bronneberg

Mer information om Bronnebergs historia?

Vill du ha mer information om Bronnebergs historia? Är du nyfiken på hur detta starka familjeföretag grundades och om vilka återvinningslösningar som vi kan erbjuda dig? Vi är alltid glada att välkomna besökare till Bronneberg för ett studiebesök och ett trevligt, djupgående samtal. Vänligen kontakta en av våra rådgivare.

Behöver du mer information om våra produkter?

Ring oss så gör vi en tid utan förpliktelse!