Service

Underhåll och reparationer av maskiner

Vill du hålla nere dina driftstopp vid ett underhållsarbete på dina maskiner? Funderar ni på möjligheterna att renovera er nuvarande maskin istället för att köpa en ny? Är din maskin sliten och behöver snabb leverans av nya reservdelar? Bronneberg erbjuder totalservice för alla maskiner inom metallåtervinning. Våra erfarna underhållstekniker är specialiserade på installation, reparation, renovering underhåll och leverans på reservdelar för din verksamhet. 

Bronneberg service

Totalservice

Bronnebergs servicetekniker är tillgängliga över hela världen. Våra tekniker har fullutrustade servicebilar till sitt förfogande. När de e på plats kan de börja arbeta omedelbart för att lösa kundens problem. Våra servicebilar är utrustade med alla nödvändiga verktyg och de nödvändigaste reservdelarna. Vårt mål är att befria kunderna från bekymmer med vårt totalservicekoncept.

Bronneberg service

Vill du ha mer information om Bronnebergs unika serviceprogram för återvinningsmaskiner?Har ni en maskin som kräver underhåll? Letar ni efter specifika delar till er maskin? Vill ni kunna erbjuda er personal en tydlig manual och utbildning på era maskiner? Med srvice från Bronneberg kan du lita på att dina maskiner är i säker drift. 

Frågor om service eller underhåll?

Jag svarar gärna på frågor om underhåll och service. Du kan nå mig direkt på telefonnummer +46 (0) 35-10 95 15.